Acties en promoties

Wilt u graag uw tuin beplanten, heb je een hoekje dat je wil verfraaien met planten, de voortuin of de achtertuin met groen omkaderen?

Je hebt geen idee van hoe en wat? Geen probleem. Wij helpen je graag verder.

Voor kleinere oppervlakten kan je best zelf een schetsje maken met de afmetingen erbij. Een extra foto is aan te bevelen. Je komt naar ons plantencentrum en we helpen je dan met de keuze van de planten.

Advies over plantafstanden, onderhoud en snoeien van de planten krijg je er dan uiteraard gratis bij.

Voor grotere zones gaan wij als volgt te werk :

1. Wij komen bij u thuis kijken en bekijken de mogelijkheden.
  2. Wij stellen een beplantingsplan voor u op, op basis van de verzamelde informatie en wensen.
  3. Als u met dit plan akkoord gaat, vullen we samen met u de details in, zoals het bepalen van de ligging van elke specifieke plant.
  4. De planten worden getoond en als u dan akkoord gaat, bieden wij het ontwerp GRATIS aan!
  5. Het beplantingsplan wordt uitgevoerd.

Vanderlinden & Vangilbergen Plantencentrum

Azaleastraat 10 - 3583 Beringen - Belgiƫ - Ligging