Azaleastraat 10
3583 Paal

011 43 47 62011 43 47 62

Wij zijn open van 9u tot 18u. Zaterdag tot 17u.

Zondag van 9u30  tot 14u.

Uw tuin, onze zorg

van ontwerp tot beplanting

Mooiste groenaanleg: van ontwerp tot beplanting

Wie droomt er niet van een mooie, goed onderhouden tuin? Dat treft, want voor alle groenaanleg in Beringen en omgeving kunt u aankloppen bij Vanderlinden & Vangilbergen Plantencentrum. Wij staan paraat voor particulieren, openbare én industriële groenprojecten.

Ons stappenplan

Wilt u graag een tuin aanleggen, maar hebt u geen idee hoe eraan te beginnen? Geen probleem. Wij helpen u daarbij stap voor stap. In de eerste plaats komen wij bij u thuis bekijken wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens stellen wij een beplantingsplan op op basis van de verzamelde informatie en wensen. Als u met dit plan akkoord gaat, vullen we samen met u de details in, zoals het bepalen van de ligging van elke specifieke plant.

Uitvoering tot in de puntjes

De planten worden getoond en als u dan akkoord gaat, bieden wij het ontwerp gratis aan. Daarna wordt het beplantingsplan tot in de puntjes uitgevoerd. Zo hoeft u zich dus nergens zorgen over te maken. Handig, toch? Wij zijn uniek in onze aanpak. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u de aanleg van uw tuin/groen met ons bespreken? Neem dan contact op met Vanderlinden & Vangilbergen Plantencentrum in Beringen via de contactpagina. Wij helpen u graag verder.