Azaleastraat 10

UITZONDERLIJK GESLOTEN OP ZATERDAG 13 OKTOBER

Uw tuin, onze zorg

van ontwerp tot beplanting

Mooiste groenaanleg: van ontwerp tot beplanting

Wie droomt er niet van een mooie, goed onderhouden tuin? Dat treft, want voor alle groenaanleg in Beringen en omgeving kunt u aankloppen bij Vanderlinden & Vangilbergen Plantencentrum. Wij staan paraat voor particulieren, openbare én industriële groenprojecten.

Ons stappenplan

Wilt u graag een tuin aanleggen, maar hebt u geen idee hoe eraan te beginnen? Geen probleem. Wij helpen u daarbij stap voor stap. In de eerste plaats komen wij bij u thuis bekijken wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens stellen wij een beplantingsplan op op basis van de verzamelde informatie en wensen. Als u met dit plan akkoord gaat, vullen we samen met u de details in, zoals het bepalen van de ligging van elke specifieke plant.

Uitvoering tot in de puntjes

De planten worden getoond en als u dan akkoord gaat, bieden wij het ontwerp gratis aan. Daarna wordt het beplantingsplan tot in de puntjes uitgevoerd. Zo hoeft u zich dus nergens zorgen over te maken. Handig, toch? Wij zijn uniek in onze aanpak. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u de aanleg van uw tuin/groen met ons bespreken? Neem dan contact op met Vanderlinden & Vangilbergen Plantencentrum in Beringen via de contactpagina. Wij helpen u graag verder.