Azaleastraat 10
3583 Paal

011 43 47 62011 43 47 62

UITZONDERLIJK GESLOTEN OP ZATERDAG 13 OKTOBER

Uw tuin, onze zorg

van ontwerp tot beplanting

 

Contact

Uw plantencentrum te Beringen
Vanderlinden en Vangilbergen

Vanderlinden & Van Gilbergen plantencentrum

U wilt graag uw tuin aanleggen of heraanleggen? Kom dan eens langs bij Vanderlinden & Vangilbergen Plantencentrum in Beringen. Zaakvoerder René en zijn vrouw Eliane voorzien u van professioneel advies bij de aankoop van al uw planten en tuinbenodigdheden.

Meer dan 25 jaar ervaring

Ons familiebedrijf, opgericht in 1991 en dus al met heel wat jaren op de teller, richt zich vooral op groenaanleg, beplanting, sierplanten en de verzorging daarvan. Wij geven ook graag tips over hoe uw tuin en planten te onderhouden.

 

Vakkennis en professioneel advies

U kunt in ons tuincentrum rekenen op een groot en gevarieerd aanbod. Bij ons vindt u beslist iets dat past in uw tuin. Daarbij hanteren wij een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Al onze planten komen van goede kwekers, die enkel de beste kwaliteit leveren. Maar vooral krijgt u bij ons vakkennis van de bovenste plank. Wij kennen ons vak door en door en geven u graag professioneel advies. En wij bieden een goede klantenservice. Wij doen altijd ons uiterste best om u te helpen, ook wanneer het gevraagde product niet direct beschikbaar is.

Neem contact met ons op

Op de website vindt u meer informatie over onze verschillende diensten en producten. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact op via de contactpagina of kom eens langs. Vanderlinden & Vangilbergen Plantencentrum in Beringen helpt u graag verder.

Acties & Promoties

Van kortingen en promoties tot acties het hele jaar door: wij weten weten hoe we u in de watten moeten leggen.

lees meer

Tips / Nieuws / Feiten

Bij de aanleg van uw tuin komt meer kijken dan u denkt: daarom vindt u hier de nodige tips terug.

lees meer

Neem een kijkje in
Ons plantencentrum