Azaleastraat 10

UITZONDERLIJK GESLOTEN OP ZATERDAG 13 OKTOBER

Uw tuin, onze zorg

van ontwerp tot beplanting

Groot aanbod planten in ons tuincentrum

Als u van uw tuin een echt paradijs wilt maken, dan moet u zeker eens langskomen in ons tuincentrum in Beringen. Bij Vanderlinden & Vangilbergen Plantencentrum hebben wij immers een groot aanbod aan diverse soorten planten en tuinbenodigdheden.

Alles voor uw droomtuin

U vindt bij ons alles wat u nodig heeft voor uw droomtuin. Al onze planten komen van topkwekers, met een prachtige kwaliteit als gevolg. In ons plantencentrum worden alle planten ook behandeld tegen ziekte en altijd zo zuiver mogelijk gehouden.

Ontdek ons aanbod

Bij ons kunt u zeker terecht voor de volgende planten:

• Sierplanten
  • Bodembedekkers
  • Bomen
  • Mediterrane planten
  • Haagplanten
  • Sierheesters
  • Vaste planten
  • En meer

Tuinproducten

Verder bieden wij ook de volgende tuinproducten aan:

• Gazonzaden van het merk Barenbrug
  • Soorten schors
  • Sylvesterschors
  • Franse pijnboomschors
  • Kwalitatieve meststoffen voor gazon en beplanting
  • Potgrond: verschillende soorten voor beplanting, bloembakken en specifieke toepassingen
  • Sproeistoffen: alle bestrijdingsmiddelen voor insecten en schimmelziekten
  • Onkruidverdelgers
  • Potterie: potten van gegoten polyester, alle van degelijke kwaliteit
  • Tuinhout: tuinschermen, ronde palen…

Kom snel eens langs

Kom eens langs in ons plantencentrum om ons aanbod in detail te ontdekken. Wij bieden u graag professioneel advies aan en helpen u wegwijs in onze verzorgde, overzichtelijke winkel. Zoekt u een plant die wij niet in ons assortiment hebben? Dan kunnen wij die (eventueel) voor u bestellen. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact op via de contactpagina of kom eens langs. Wij helpen u dan graag verder.